Grotere faciliteit stelt Masterwood in staat om zowel nieuwe als gebruikte opties te tonen | Tijdschrift voor meubelproductie

2021-11-22 13:30:09 By : Ms. Bi Elaine

"Sinds onze verhuizing naar ons nieuwe pand kunnen we direct handelen in tweedehands Masterwood CNC-machines", legt Dave Kennard, Masterwood GB MD uit.

“Als we machines aannemen als inruil van bestaande klanten, hebben we meestal de volledige onderhoudshistorie en kunnen we een van onze ervaren monteurs de machines grondig laten reviseren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle tweedehands machines die door Masterwood GB worden verkocht, in goede staat verkeren, met volledige veiligheidsvoorschriften, zodat ze nog vele jaren blijven werken. 

 “We hebben momenteel twee tweedehands langbedmachines in onze werkplaats – een project 400L en een Atlas KL – en er zullen er de komende maanden meer beschikbaar komen. 

“Naast tweedehandsmachines hebben we ook showroomdemonstratiemachines beschikbaar, allemaal minder dan zes maanden oud, maar nog steeds met een volledig jaar garantie van Masterwood vanaf het moment van installatie. Deze zullen tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar zijn en profiteren van een snelle levertijd.”

Het huidige assortiment showroommachines omvat een Project 385L - een volledige vijfassige, langbed CNC met een verticale en horizontale boorkop. Hij is uitgerust met een afvaltransporteur en kan tot 43 gereedschappen bevatten. 

Er is ook een MW 12.25 flat-bed nestmachine - een instapmodel machine die ideaal is voor de productie van kasten en panelen, met een bedmaat van 2500 x 1250 mm, een verticale bovenfrees, verticale en horizontale boorkop en automatische gereedschapswisselaar.

Bovendien heeft Masterwood een Speedy ll-boormachine te zien - de kleinste CNC-productie van Masterwood. Het is een boormachine met vaste specificaties met een verticale bovenfrees en automatische gereedschapswisselaar, en de mogelijkheid om een ​​aggregaatkop toe te voegen.

Alle machines worden geleverd met de basisbedieningssoftware Masterwood, maar elk van de gespecialiseerde, speciale pakketten - inclusief het Lamello-verbindingssysteem - kan worden toegevoegd.

Ze zijn momenteel allemaal beschikbaar voor demonstratie, en later dit jaar komen er meer machines uit Italië. Er zijn demonstraties mogelijk van een scala aan producten, waaronder massieve deuren, ramen, trappen, kasten en specials. 

"Voor meer informatie over de CNC-machines die we beschikbaar hebben, of om een ​​bezoek aan onze Gatwick-showroom te boeken, neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op", zegt Dave. "Alle Covid-19-voorzorgsmaatregelen worden nog steeds in acht genomen voor eventuele bezoekers van onze showroom, die we beperken tot één klant tegelijk om iedereen veilig te houden."

01293 402700 office@masterwoodgb.co.uk www.masterwoodgb.co.uk

Meubelproductie is een toonaangevende publicatie voor de meubelsector met het laatste nieuws over meubelproductie en houtbewerking.

Toegang tot het E-Magazine, Aanmelden voor Nieuwsbrief

Artikelen lezen die alleen beschikbaar zijn voor geregistreerde gebruikers

Schrijf je in voor het magazine, Gedrukt of Digitaal

Redactionele inzendingen. laat je werk publiceren

Adverteer bij ons, Gedrukt of Digitaal

Mediapakketten, download de mediapakketten

Meld u aan voor gratis vermelding!

Upgrade uw profiel en voeg foto's, video's, een kaart, links naar sociale media, PDF-uploads en contacten toe

Ontwerpers en fabrikanten: publiceer uw producten om retailers over de hele wereld te bereiken. DETAILHANDELAAR? Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws, functies en producten.

© 2013-2021 Media 66 Ltd / Gearing Media Group Ltd / www.furnitureproduction.net / Meubel- en schrijnwerkproductie / Alle rechten voorbehouden